Een behandeling in de Osteopathie & Gezondheidspraktijk is enkel mogelijk na afspraak. Op deze manier kan ik garanderen dat er voldoende tijd wordt voorzien om een volwaardige behandeling te geven op maat van de patiënt.

Indien u een afspraak niet kan nakomen, dan dient u TIJDIG te annuleren. Uw annulatie is pas geldig als u een antwoord hebt gekregen op uw mail. Krijgt u niet meteen een antwoord, dan kan u er van uit gaan dat ik uw mail nog niet heb gelezen, dan dient u telefonisch te verwittigen zodat u zeker kan zijn dat uw afspraak werd geannuleerd  (Tel 0474868379)

Een afspraak dient 24 uur op voorhand geannuleerd te worden. Bij niet tijdig annuleren wordt er 50% in rekening gebracht. Wanneer u niet komt opdagen, dient u het volledige bedrag te betalen. U kan dan ook geen aanspraak maken op een attest voor het ziekenfonds.

Bij het niet nakomen van uw afspraak zonder vooraf te annuleren ontneemt u de kans voor andere patiënten die dringend behandeling nodig hebben de kans om geholpen te worden. 

Dank voor uw begrip.